Τσιμισκή 95

(Διαγώνιος)
Θεσσαλονίκη

2310 281 985

Καθημερινά: 09:00 - 21:00

Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Επιεμφυτευματικές οδοντοστοιχίες

Η επιεμφιτευματική κινητή οδοντοστοιχία στηρίζεται σε εμφυτεύματα για εξασφάλιση σταθερότητας, αλλά αφαιρείται και καθαρίζεται, ενώ έχει το πολύ θετικό ότι το ακρυλικό υλικό που προσομοιάζει με τα ούλα, δεν καλύπτει τον ουρανίσκο.

Συγκεκριμένα, για την άνω γνάθο όταν απουσιάζουν όλα τα δόντια τοποθετούνται συνήθως 4 εμφυτεύματα και πάνω σε αυτά και στην ακρολοφία στηρίζεται μια ολική κινητή οδοντοστοιχία, που δεν θα καλύπτει τον ουρανίσκο, όπως συμβαίνει με τις κλασικές οδοντοστοιχίες. Στην κάτω γνάθο η οδοντοστοιχία μπορεί να στηριχθεί πάνω σε δύο εμφυτεύματα εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερη συγκράτηση.

Τα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα (ομιλία, μάσηση, κινητικότητα, κ.α) αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία, ενώ η οδοντοστοιχία παραμένει κινητική, αφαιρείται και καθαρίζεται.

Η διαδικασία περιλαμβάνει:

Την τοποθέτηση τεσσάρων εμφυτευμάτων σε επιλεγμένα σημεία σύμφωνα με την ανατομία του στόματος του κάθε ασθενούς.

Μόλις ολοκληρωθεί η φάση της οστεοενσωμάτωσης των εμφυτευμάτων, γίνεται αποτύπωση των ούλων με τα σημεία των εμφυτευμάτων, ετοιμάζεται η οδοντοστοιχία και η επιλογή του χρώματος των δοντιών, γίνεται η τελική δοκιμή, ενεργοποιούνται για χρήση τα εμφυτεύματα και γίνεται η τελική τοποθέτηση της οδοντοστοιχίας, προκειμένου να δοκιμαστεί και να αντιμετωπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες.

Υπηρεσίες

athanasios
Με εμπειρία & σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές
Τσιμισκή 95, Θεσσαλονίκη - Για ραντεβού: 2310 281 985
georgios