Τσιμισκή 95

(Διαγώνιος)
Θεσσαλονίκη

2310 281 985

Καθημερινά: 09:00 - 21:00

Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Bonding/Lifting δοντιών

Το bonding είναι το λίφτινγκ των δοντιών του στόματος όπου δεν υπάρχουν μεν δόντια τερηδονισμένα, σπασμένα ή με κενά λόγω απώλειας, αλλά έχουν μικροατέλειες που ενοχλούν και προκαλούν ανασφάλεια στο χαμόγελο.

Με το λίφτινγκ δοντιών, διορθώνονται στραβά και δυσχρωμικά δόντια, μειώνεται το κενό ανάμεσα στα δόντια και παραδίδονται από τον Οδοντίατρο λευκά και αστραφτερά, χαρίζοντάς σας, αυτοπεποίθηση. Και όλα αυτά σε ένα μόνο ραντεβού!

Το bonding πραγματοποιείται με την εφαρμογή αισθητικής σύνθετης ρητίνης στην επιφάνεια των δοντιών.

Είναι ένα σφραγιστικό, στιλπνό υλικό το οποίο απλώνεται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών από τον Οδοντίατρο, προκειμένου να καλύψει τη φυσική φθορά τους (μικρορωγμές, δυσχρωμίες, κενά, μικροκαταγματάκια). Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη, με χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Όταν το αποτέλεσμα λόγω χρόνου φθίνει, μπορεί, χωρίς κίνδυνο για τα δόντια, να γίνει επανάληψη του bonding.

Ο Οδοντίατρος που θα εφαρμόσει το bonding πρέπει να διαθέτει εμπειρία ώστε να σχεδιάσει τις παρεμβάσεις του με τρόπο που δεν δημιουργούν προβλήματα στη γραμμή του χαμόγελου και των ούλων καθώς και στη σύγκλειση των δοντιών.

lifting dontiwn1

Υπηρεσίες

athanasios
Με εμπειρία & σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές
Τσιμισκή 95, Θεσσαλονίκη - Για ραντεβού: 2310 281 985
georgios