Τσιμισκή 95

(Διαγώνιος)
Θεσσαλονίκη

2310 281 985

Καθημερινά: 09:00 - 21:00

Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Κινητή οδοντοστοιχία επί εμφυτευμάτων με locators

Στην περίπτωση που κάποιος ασθενής δεν έχει επαρκές οστό για να γίνει μια σταθερή επιεμφυτευματική οδοντοστοιχία, τότε υπάρχει η λύση της κινητής οδοντοστοιχίας με locators. Μια κινητή οδοντοστοιχία διαθέτει ακρυλική βάση που καλύπτει και τα ούλα. Υπάρχουνε υποδοχές στο εσωτερικό για να “κουμπώνει” πάνω στα εμφυτεύματα με τα locators. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα μιας επιεμφυτευματικής κινητής οδοντοστοιχίας, σε σχέση με μια κλασσική οδοντοστοιχία, είναι η σταθερότητα που προσφέρουνε τα εμφυτεύματα. Με τον καιρό οι οδοντοστοιχίες πιέζουνε τα ούλα και το οστό που βρίσκεται από κάτω και ως αποτέλεσμα παρατηρείται απορρόφηση του οστού και των ούλων. Έτσι οι οδοντοστοιχίες αρχίζουνε να μην είναι σταθερές και να χρειάζεται οδοντική κόλα για να συγκρατηθούνε μέσα στο στόμα.

Στην περίπτωση των locators, η συγκράτηση γίνεται πάνω σε εμφυτεύματα και έτσι η οδοντοστοιχία μένει πάντα σταθερή.

 

Η Κινητή Οδοντοστοιχία με locators, είναι η απάντηση για την αύξηση της σταθερότητας μιας κινητής οδοντοστοιχίας.

Ακόμη, ασθενείς με υπάρχουσες οδοντοστοιχίες μπορούνε να τοποθετήσουνε τα εμφυτεύματα και οι οδοντοστοιχίες τους να μετατραπούν από τον οδοντίατρο και το οδοντοτεχνικό εργαστήριο, χωρίς να χρειαστεί να γίνει καινούργια οδοντοστοιχία από την αρχή.

Υπηρεσίες

athanasios
Με εμπειρία & σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές
Τσιμισκή 95, Θεσσαλονίκη - Για ραντεβού: 2310 281 985
georgios
Χειρουργοί Οδοντίατροι Θεσσαλονίκη: Dental Clinic Komnis