Τσιμισκή 95

(Διαγώνιος)
Θεσσαλονίκη

2310 281 985

Καθημερινά: 09:00 - 21:00

Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών πραγματοποιείται για να αντιμετωπίσει έντονες δυσχρωμίες οι οποίες δεν φεύγουν με τον καθαρισμό και για να αποδώσει πίσω ένα αστραφτερό χαμόγελο κατά 2-3 χρωματικούς τόνους πιο λευκό και φωτεινό από το αρχικό, με μόνιμο αποτέλεσμα.

Η λεύκανση είναι μια ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία αλλαγής του χρώματος των δοντιών που εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Οδοντίατρο, μετά από καθαρισμό δοντιών και την απομάκρυνση της πέτρας και της τερηδόνας. Εφαρμόζονται οι κανόνες ασφαλείας για να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση στις λευκαντικές ουσίες. Αυτές που χρησιμοποιούμε στο Οδοντιατρείο μας, πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ε.Ε. και της ADA.

Η λεύκανση των δοντιών πραγματοποιείται:

Μετά τη λεύκανση το χρώμα σταθεροποιείται σε δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια των οποίων συνίσταται η αποφυγή καπνίσματος, κόκκινου κρασιού, ροδιού, τσαγιού και τροφών με χρωστικές ουσίες.

Το αποτέλεσμα της λεύκανσης διαρκεί περισσότερο σε άτομα που ξεπλένουν ή βουρτσίζουν τα δόντια τους κάθε φορά μετά τη λήψη υγρών ή τροφών με έντονες χρωστικές. Μπορεί επίσης να διατηρηθεί περισσότερο αν κατά διαστήματα γίνεται μια αναμνηστική δόση λεύκανσης στο σπίτι.

Υπηρεσίες

athanasios
Με εμπειρία & σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές
Τσιμισκή 95, Θεσσαλονίκη - Για ραντεβού: 2310 281 985
georgios