Τσιμισκή 95

(Διαγώνιος)
Θεσσαλονίκη

2310 281 985

Καθημερινά: 09:00 - 21:00

Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Φιλοσοφία & λειτουργία του Οδοντιατρείου Κομνής

iatreio-komnis
filosofia kai leitourgia (2)

Το Οδοντιατρείο Κομνής λειτουργεί επί 39 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Ιδρύθηκε από τον Οδοντίατρο Αθανάσιο Γ. Κομνή και τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό του προστέθηκε ο Οδοντίατρος Γεώργιος Αθ. Κομνής, συμπληρώνοντας αθροιστικά και ευεργετικά, ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στην Οδοντιατρική Επιστήμη, πάνω στις τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά.

Υπηρετούμε όμως και οι δύο την ίδια πάντα φιλοσοφία και ηθική αντίληψη περί ορθής πρακτικής στην Οδοντιατρική. Αυτό στην πράξη σημαίνει μια έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με όλους εσάς, που επί τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε την υγεία των δοντιών σας, χωρίς σκοπίμως υπερβάλλουσες εργασίες ή δαπάνες, με μοναδικό γνώμονα το καλό επιστημονικό αποτέλεσμα. Σημαίνει, επίσης, τη λήψη εκ μέρους μας, όλων εκείνων των μέτρων αποστείρωσης και απολύμανσης (εργαλείων, υλικών μιας χρήσης κ.α) που διασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης μικροβίων κατά την οδοντιατρική θεραπεία.

Προσφέρουμε άρτιες επιστημονικά, και με μακρά διάρκεια αποτελέσματος, λύσεις, για κάθε οδοντιατρικό σας πρόβλημα.

Εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς σε εξοπλισμό και νέες θεραπευτικές τεχνικές, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά σας με τον λιγότερο πόνο ή να τα αναστέλλουμε κατά την έναρξή τους, με θεραπείες προληπτικής ιατρικής. Μας ενδιαφέρει, όσο και εσάς, το καλύτερο δυνατόν λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς κινδύνους για την υγεία των δοντιών σας στο μέλλον.

Ορισμένες φορές, απαιτούμε περισσότερο από τον χρόνο σας με αλλεπάλληλα ραντεβού θεραπείας, ακριβώς επειδή δεν «λυπόμαστε» τον δικό μας χρόνο προκειμένου να διασφαλίσουμε τα υψηλά επίπεδα ποιότητας στις θεραπείες, ώστε να έχουν τα καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τις υποδείξεις σας.

Υπηρεσίες

athanasios
Με εμπειρία & σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές
Τσιμισκή 95, Θεσσαλονίκη - Για ραντεβού: 2310 281 985
georgios
Χειρουργοί Οδοντίατροι Θεσσαλονίκη: Dental Clinic Komnis